25. heinäkuuta 2014

Ensimmäiset hankinnat kylpyhuoneeseen

Käytiin tänään Ikeasta hakemassa allaskaappi, allas ja hana. Päädyttiin Ikeaan ihan hintasyistä, koko setti tuli maksamaan 309 euroa. Peilin kanssa kalusteet tulee maksamaan alle 450 euroa joka on noin kolmas osa yleisestä hintatasosta. Otettiin ihan perusvalkoinen Godmorgon-laatikosto.

GODMORGON/ODENSVIK Allaskaluste 2 laatikkoa IKEA 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa.
 
Kuvasta poiketen vain 80cm leveänä, kun ei suurempaa valitettavasti mahdu. Allas on kuvassakin näkyvä Odensvik ja hana teräksen värinen Dalskär. 
 
Kylpyhuoneen peili on katsottu Kodin Terrasta. Joko 60 tai 90cm leveä peili, jossa on valot kummassakin reunassa. K-raudassa taas löytyi kirkaslasinen hyvän hintainen suihkunurkkaus 85*85. Laattojakin ollaan käyty katselemassa, vain päätöksiä pitäisi tehdä. Enää katsomatta on suihku ja vessanpönttö. Edistystä ilmassa!
 
Ensi viikolla tulee timpurin ensimmäinen välilasku tehdystä työstä ja materiaaleista. Hiukan jännittää kuinka suuri summa sieltä lohkeaa... Pääsemme vasta viikon päästä katsomaan edistystä asunnolla. Huonoja puolia kaukana asumisessa. Onneksi meillä on kuitenkin tuttu naapuri ja muita, jotka tarpeen mukaan käyvät asunnolla katsomassa ja seuraamassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti