26. heinäkuuta 2014

Keittiön ensimmäiset kodinkoneet

Pohdin aiemmin keittiön kodinkonepaketteja ja päätös on tehty. Kävimme Gigantista ostamassa Samsungin French Door -jääkaapin ja Boschin astianpesukoneen.

Muut kodinkoneet tulevat Kalustetukun kautta. Miksi näihin päädyimme ei ole mitenkään yksiselitteinen asia. Koska tarjousten hintataso oli lähes sama kaikissa, päätimme tarjouksia lähinnä hylkää/pidä -periaatteella ja viimeisestä kahdesta tarjouksesta (Gram ja Samsung) päädyimme Gramin koneisiin. Gramin koneet hurmasivat ulkonäöllään, koneissa ei ollut muuten juurikaan eroja.

Joten, Gram höyryuuni, Gram induktiotaso, Gram mikro, Savo liesikupu, Samsung jääkaappi/pakastin ja Boschin integroitava astianpesukone muuttavat meidän keittiöömme. Toivottavasti valinnat osuivat oikeisiin. Gigantin koneiden toimitus on tällä hetkellä syyskuun viimeisenä perjantaina, pitää vielä katsoa lähempänä onko se hyvä aika.

Muuttokuume kasvaa koko ajan. En malta odottaa valmista asuntoa! Täällä vanhalla pitäisi käydä kaapit läpi ja kierrättää turhia tavaroita pois. Eilen löysin hyväkuntoisen vihreän päiväpeiton. Se on yhden hengen sänkyyn eikä meillä ole ollut pientä sänkyä ties milloin (ei itseasiassa koskaan tässä asunnossa). Kaikkea turhaa pitää säilyttää... Se meni parempaan hoivaan äidilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti