29. elokuuta 2014

Kohta on jo syyskuu

SYYSKUU?! Mihin katosi koko kesä. Timpuri on luvannut saada oman osansa valmiiksi syyskuun loppuun mennessä. Sen jälkeen meille jää loppu viimeistelyt ja asunto onkin jo muutto kunnossa!
En oikein pysty vielä käsittämään. Alkuperäinen suunnitelma kun oli jonnekin keväälle...

Remontti valmistuu siis suunnattoman nopeaa tahtia. Toissapäivänä kävimme ostamassa kaikki kylpyhuoneen kalusteet ja muut sisusteet valmiiksi. Laatoitus on aloitettu. Meille tuli siis edellisessä postauksessa näkyvä sininen "mosaiikki"laatta. Se on tehostelaattana suihkunurkkauksessa ja wc-pöntön takana. Muu seinä on 20x30 valkoista laattaa pystyssä. Näyttää todella hyvältä jo nyt vaikka saumaukset sun muut puuttuu. Lattialaataksi tulee tumman harmaa 10x10 laatta. Lattialle levitettiin eilen vasta pohjustusaine (tai jokin vastaava...).

Kylpyhuoneeseen oli aikaisemmin ostettu jo allaslaatikosto ja allas ja keskiviikkona haimme suihkun, suihkunurkkauksen ovet (ensimmäiset hajosivat jo kaupan pihassa :D), valopeilin (joka piti käydä vaihtamassa kertaalleen kapeampaan...) ja wc-pöntön. Sinne on siis kaikki jo hankittuna. Tilasimme samalla myös koko asunnon laminaatit ja ne tulee ensi viikolla.

Kaikki seinät ja tolpat on nyt saatu peitettyä ja maalari on käynyt ne jo kittaamassa. Hän tekee myös pohjamaalauksen, mutta maalaamme ja mahdollisesti tapetoimme itse loppuun.

Seuraavana vuorossa on tuuletuskanavien asentaminen huoneisiin ja huippuimurin katolle. Seinätkin maalataan ja kylpyhuone tulee varmastikin valmiiksi. Keittiö saapuu koneineen muutaman viikon päästä.

Kiirettä pitää, koulu, työt ja remontti. Remontissa on vielä joitakin  päätettäviä asioita, mutta suurimmat päätökset on jo onneksi tehty. Kohta pitää suunnitella muutto ajan kohtaa ja muun muassa auton hankkimista... Oi voi.

Ps. Jos kaikki menee suunnitellusti, meille muuttaa ensi viikolla juovabasiliski. Valmistelut on jo käynnissä. Meillä on onneksi suurin osa tavaroista jo omasta takaa, mutta pikkuterraarion lasi on hajonnut ja se pitää vaihtaa. Liskonen tulee meille tänne vanhaan kotiin pieneen terraarioon ja muuttaa sitten isompaan muuton yhteydessä tai kun on hieman kasvanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti