10. elokuuta 2014

Viime aikoina tapahtunutta...

Työmaalla on taasen tapahtunut. On tosin tapahtunut paljon näiden kuvienkin jälkeen...
 
Kaikki seinät on avattu ja tarkastettu, ulkoseinät koolattu lisäeristeille ja jo kuvista poiketen lisättykin. Ensimmäisessä kuvassa näkyy olohuoneen ja keittiön välille lisätty liimapalkki. Meidän onneksi se ei tulekaan niin paljon ulos seinästä kuin aluksi pelättiin. Huonekorkeus palkin kohdalla on kyllä melko matala, muttei siihen päätä lyö. Tämä kuva on olohuoneen/parvekkeen suunnasta kuvattu keittiöön.
 
 
 
Päämakkariin on jo todellisuudessa saatu kaikki levyt laitettua seiniin ja sähköjohdotkin hieman kauniimmin.

 
Samaa makkaria hieman eri kulmasta. Koolausten loppumisen kohdalle tulee vaatekomero. Sinne ei laitettu lisäeristyksiä, kun ei koettu tarpeelliseksi. Tila on myös jo nyt hyvin pieni.

 
Meidän kaunis avomallinen vessa. Tässäkin on hieman edetty, viemäröinti on piikattu hieman taaemmas. Kuvan taka-alalla on siis äskeisen kuvan vaatekomero. Kuvassa oikean puoleinen seinä (vaatekomero+wc/olohuoneen seinä) on kiero kuin korkkiruuvi ja joutaa vaihtoon.

 
Tällä viikolla oli tarkoitus etsiä laatat ja kerätä kaikista mallikappaleet timpurille. Kaiken häslingin ja miehen sairasloman keskellä se kuitenkin jäi ja seuraavan kerran talolle päästään torstaina.
 
Keittiösuunnitelma käytiin Kalustetukussa päivittämässä, ollaan kyllä oltu todella tyytyväisiä palveluun siellä. Tarjous jopa pieneni (muutosten takia) hieman ja on nyt täydellinen. Alkuperäisestä tarjouksesta jouduttiin muuttamaan muutama laatikosto. Meille jää ikkunan kohdalle patteri, joten laatikot tulee sen mukaan. Myös leveys kapeni kolmesta 70cm laatikostosta kahteen 100 senttiseen. Seinät pieneni hieman. Saarekkeen paikka varmistettiin ja sen keskikohta tulee liimapalkin alle. Muutamia muita fiksauksia tehtiin myös, mutta siinä suurimmat. Keittiö on hieno! Ja tulee joskus kolmen viikon päästä! Tosi pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti