15. elokuuta 2014

Seinät, sähköt, putket check!

Päivityksiä talolta jälleen. Käytettiin eilinen vapaapäivä hyödyksi ja kierreltiin eri kaupoissa. Lähinnä selailtiin laattavalikoimia ja laminaattilattioita.

Päivä aloitettiin kuitenkin talolta, käväistiin timpuria moikkaamassa. Siellä on taas edistytty - onneksi. Huoneisiin on lähes kaikkialle saatu seinät. Sähköt on vedetty ja sähkärin laskukin maksettu. Yksi pistorasia keittiöstä jäi uupumaan harmillisesti. Kuvan vasempaan nurkkaan ikkunan viereen olisi pitänyt tulla pistorasia. Mahdollisuuksia onneksi vielä on. Kenties pöytätasosta nouseva rasia?  

 
Makuuhuoneissa kaikki on kohdallaan niin kuin pitääkin. Toisen makkarin lattiaa nostetaan hieman yhdestä kulmasta, siellä on 2,5 sentin heitto! 


 
Kylppärikin edistyy ja on saanut seinät ympärilleen. Vesiputket on vedetty kylppäriin ja keittiöön jo edellisviikolla. Ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä kaikkiin meillä työskennelleisiin yrityksiin. Tosi nopeaa ja ammattitaitoista toimintaa. Varsinkin timpuri on ollut mahtava, hän hoitaa paikalle aina putkimiehet ja sähkärit ynnä muut tarvittaessa.
 

 
Ensi viikon keskiviikkona meillä on jälleen keittiötapaaminen. Laitetaan tarjous eteenpäin ja allekirjoitukset alle. Toimitus mahdollisimman pian eli heti syyskuun puolen välin tienoilla. Toivottavasti ehditään käydä tilaamassa myös laminaatit ja varata kaakelit. Edistymistä havaittavissa!
 
Ps. Meidän vahva ehdokas kylpyhuoneen tehostelaataksi RTV:ltä. Kaveriksi kiiltävä valkoinen laatta ja harmaa lattia.
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti