21. kesäkuuta 2014

Meidän remppaprojekti

Hieman yllättäen puoli vuotta sitten meille tarjoutui mahdollisuus muuttaa omaan taloon. Vuonna -77 rakennettu parittalon puolikas kaipaa täydellistä pintaremonttia, mutta potentiaalia talossa on valtavasti. Tämän vuoden alussa alkaneet suunnitelmat talon remontoinnista ovat päässeet jo hyvään alkuun. Asunto on muutamaa viimeistä huonekalua lukuunottamatta tyhjätty, tapetit on poistettu ja keittiön kaapit hävitetty. 

Eri materiaalien valinta on edessä. Pitäisi valita katto ja lattiat, seinien väri ja keittiön kalusteet. Meiltä onnistuu kyllä hajottaminen, mutta remontoimista emme ole aiemmin tehneet. Avuksi ainakin suurimpiin asioihin kuten seinän kaatamiseen ja kylpyhuoneremppaan tulee ammattilaisia, mutta yritämme itse tehdä minkä pystymme. Onneksi meillä on innokkaita sukulaisia ja ystäviä, sekä ihan ammattilaistuttuja, joista on avuksi.

Remonttikohteesta...

Talo on keltatiilinen paritalo, jossa meidän puoli on noin 75m2. Asuntojen välissä on yhteinen "varastotila" ja takkahuone +sauna. Myös sauna ja kylpyhuone remontoidaan, siinä kulut ja suunnittelu menevät puoliksi. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, wc, olohuone ja keittiö. Olohuoneen ja keittiön välinen seinä puretaan, jolloin tilasta tulee läpi talon menevä avoin tila. Vähimmällä remontilla pääsee makuuhuoneissa, eniten työtä tulee olemaan kylpyhuoneessa ja keittiössä.

Tervetuloa seuraamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti